Refresh

This website np.pl.ua/2024/05/kraiany-i-trio-bandurystok-vyshyvanka-poiednalysia-u-spilnomu-proiekti/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Культура Суспільство 

«Краяни» і тріо бандуристок «Вишиванка» поєдналися у спільному проєкті

«Краяни» і тріо бандуристок «Вишиванка» поєдналися у спільному проєкті

15 травня гурт «Краяни» і тріо бандуристок «Вишиванка» (художня керівниця – Юлія Хниченко) об’єдналися в креативному проєкті «Зачаруй нас, любове».

Два різні музичні світи створили неповторну гармонію. Академічний вокал в супроводі національного інструменту – бандури – та класика естрадної української музики.

Концерт провели Катерина Кібенко та Микола Точілкін. Координаторка – заслужена працівниця культури України Лариса Семеняга. Помічник режисера – Оксана Владикіна.

«Дякуємо артистам за майстерність і глибоке відчуття української музичної традиції», – говорить директор Полтавської обласної філармонії Олег Тищик.

І запрошує на велике відкриття вже традиційного філармонійного дворику, який так полюбився глядачам – неповторного місця, де зливаються звуки музики.

19 травня о 20 годині ми відчиняємо унікальний простір для вас, щоб подарувати незабутні враження та емоції. Приєднуйтесь до нас у цьому святковому дні, щоб насолодитися концертом від талановитих виконавців, камерного оркестру імені Д. Ахшарумова та солістів філармонії,  відкрити для себе нові творчі шляхи та насолодитися атмосферою мистецтва та спілкування, – йдеться на сайті філармонії.

Фото – Полтавська обласна філармонія

Перейти до вмісту